Alcarràs celebrarà la primera Fira d'Entitats

05/04/2019

Hi participaran 26 associacions

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcarràs, dins del Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat per aquest dissabte la primera Fira d’Entitats del municipi amb la participació de 26 associacions. La jornada es farà al carrer Major durant tot el dia i neix amb la voluntat de donar a conèixer les entitats culturals, socials i esportives existents a la vila. La Fira d’Entitats començarà amb una caminada, a les 9 hores, organitzada per l’Associació 50 i més, i seguirà amb un esmorzar. Posteriorment, a les 11.00 hores es donarà el tret de sortida a la inauguració de la Fira.

Al matí es faran diversos partits amb la col·laboració del Club Ponent Futsal, el Club d’Handbol, l’Escola de Futbol Baix Segrià i Futbol Alcarràs. A les 11.00 hores hi haurà tirada del Club de Bitlles d’Alcarràs i a les 11.30 hores la Junta Local Alcarràs AECC ha preparat un taller de nins. Així mateix, a les 12.00 hores hi haurà ballada de sardanes organitzada per l’Associació 50 i més i vermut i Karaoke a càrrec de Remember Company.

D’altra banda, a la carpa del CAP d’Alcarràs es farà “Fem Salut“ i es donarà informació a qui ho demani sobre temes sanitaris.

A la tarda, a les 16.30 hores, l’Associació Amics del Cavall ha organitzat una passejada amb ponis i a les 17.00 hores hi haurà l’exhibició de ball del Centre Adagio. A més a més,  les Mestresses de Casa seran les encarregades de preparar una xocolatada popular i Bao Bap Teatre també participarà en la Fira amb un taller teatral.

Durant tot el dia hi haurà sessions de bingo, karaoke, exhibició de vehicles, demostracions de punt, creació de figures saludables amb plastilina, la possibilitat de jugar a tennis taula, entre altres activitats. Tothom qui vulgui podrà visitar les diferents carpes per rebre informació de les activitats i conèixer de prop cada entitat.

InfoLleida