Alcarràs celebra la 3ª edició d' 'Alcarràs en Fruit'

07/07/2018

Un any més Alcarràs ha mostrat el seu patrimoni fructícola amb la ruta ‘Alcarràs en Fruit’. Una iniciativa que dona continuïtat a les rutes d’ ‘Alcarràs Florit’ del mes de març, amb l’objectiu d’ensenyar als visitants la feina que hi ha darrera de la fruita que trobem als comerços i la necessitat de comprar productes de proximitat.

La ruta ha comptat amb un esmorzar amb productes locals de la cooperativa d’Alcarràs i una explicació sobre el cicle de la fruita i els factors que cal tenir en compte a l’hora de collir-la .

Tot seguit els visitants han pogut collir nectarines que s’han endut en caixes i també han gaudit de passejos a cavall entremig dels fruiters, abans d’acabar la jornada a l’agrobotiga de Fruits de Ponent.

La jornada ha proposat paral·lelament el 2n Concurs d’Instagram Alcarràs en Fruit, que compta amb un primer premi de 200 euros, un segon premi de 100 euros i detalls per a tots els participants.

Aquesta és l’única sortida programada per aquest estiu, tot i que no es descarta fer-ne més si hi ha prou gent interessada.

Joan Llompart