Albatàrrec celebra la seva primera Festa Major confinada

05/05/2020

Albatàrrec, com altres poblacions del Segrià, tampoc vol renunciar a la seva Festa Major tot i l'estat d'alarma pel coronavirus i ha decidit celebrar-la, per primera vegada a la seva història, de manera confinada, cadascú a casa seva. Aquest matí els veïns i veïnes es despertaven amb aquest cartell i aquesta convocatòria de l'Ajuntamen:

Divendres dia 8 de maig es repartirà durant tot el dia un lot de productes per als vermuts a totes les cases del poble. Els productes han estat adquirits als establiments del nostre poble.

Els gegants passaran el dissabte des de l'entrada del poble (carretera de Lleida) fins al carrer Turró i carrer Nou. Diumenge, passaran a partir del carrer Doctor Turró i carrer Nou fins al poble nou. És necessari que els espereu als balcons i quan passin, podeu llençar el confeti que us donarem juntament amb el lot de productes per als vermuts de Festa Major.

Amb el lot de productes, també hi haurà un tros de senyera perquè tothom que vulgui, la pengi al balcó en senyal de Festa Major!!

US ANIMEM A DECORAR ELS VOSTRES CARRERS AMB ELS MATERIALS QUE TINGUEU PER CASA. ENVIEU-NOS LES IMATGES DE COM HEU PASSAT LA FESTA MAJOR A: [email protected]
Infolleida