Alarma per una onada de robatoris en bars de piscines de municipis del Segrià

22/07/2022

Als Alamús els assaltants es van emportar diners de la caixa i licors, i a Alguaire van forçar els accessos

El Segrià ha registrat en els últims dies una onada de robatoris comesos als bars de piscines municipals. Un d’aquests episodis es va produir la matinada de diumenge a dilluns al Alamús, on els lladres van intentar forçar diverses portes d’accés i finalment van aconseguir entrar al bar trencant una de les finestres. Els assaltants van sostreure diners de la caixa enregistradora i begudes alcohòliques.

També a Alguaire van intentar robar al local de les piscines la matinada de dimecres passat, encara que sense èxit. Així mateix, arran dels últims robatoris a Alcoletge, un també al bar de les piscines, el consistori sospesa la possibilitat d’incorporar vigilants de nit per reforçar la seguretat local. El malestar veïnal és tant que unes 300 persones es van concentrar aquesta setmana davant de l’ajuntament per exigir més seguretat. Els Mossos d’Esquadra ja van arrestar dos persones que presumptament estan relacionades amb el robatori diumenge passat a la tarda als baixos de l’ajuntament, d’on van sostreure una cafetera i licors després de la celebració de la Festa de la Verge del Carme. Fonts veïnals van apuntar a aquest diari que els lladres haurien actuat en altres localitats del Segrià.

D’altra banda, cinc homes d’entre 18 i 34 anys van ser arrestats dimecres passat pels Mossos d’Esquadra quan estaven robant en un edifici en obres de Les Borges. Els fets es van produir cap a les dos de la matinada, quan una patrulla de la policia catalana en servei de vigilància va ser alertada que un grup de persones havien entrat a l’interior d’un edifici en rehabilitació del carrer Joan Maragall. Els agents van comprovar que diverses portes estaven forçades, el cablatge arrancat i, a l’exterior dels pisos, radiadors i calderes preparades per ser robades. Van trobar amagades a la primera i la tercera plantes cinc persones. Els Mossos, que també van localitzar a l’exterior de l’edifici un vehicle que tenia els seients preparats per carregar el material, van intervenir dos cisalles i una clau anglesa que presumptament utilitzaven per tallar el cablejat. Els detinguts tenien previst passar ahir a disposició judicial.

SEGRE