Aitona reobrirà aquest estiu les piscines municipals amb totes les mesures de seguretat

20/05/2020

L’Ajuntament estudia limitar l’aforament fins a les 120 persones per tal de garantir el benestar de tots els usuaris durant la pandèmia de la Covid-19.

Aitona ja es prepara per a l’inici de la temporada d’estiu 2020 a les piscines municipals. Una temporada que enguany estarà marcada per la pandèmia de la Covid-19, que obligarà a estudiar i a adoptar diferents mesures a l’equipament per tal d’evitar la propagació i el contagi d’aquest coronavirus.

L’Ajuntament ha iniciat aquest mes de maig les habituals tasques prèvies de manteniment i arranjament de les piscines per tal d’oferir-ne a tots els usuaris que en facin ús un estat òptim quan arrenqui la temporada.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “les piscines municipals no obriran fins que la normativa ens ho permeti, i ho faran amb un estricte protocol de seguretat i de prevenció d’obligat compliment per a tots els usuaris i treballadors”. La batlle aitonenca afegeix que “al llarg de les pròximes setmanes estudiarem detingudament quines són les mesures més adients que podem prendre a les nostres piscines per tal de minimitzar qualsevol risc de contagi i propagació de la Covid-19”.

En aquest sentit, una de les primeres mesures que es podrien establir és reduir l’aforament de l’equipament fins als 120 usuaris i delimitar diferents espais a la gespa per tal d’establir una separació mínima entre les persones.

Infolleida