Aitona prepara amb garanties de seguretat l'obertura de les piscines municipals al juny

21/05/2020

El municipi es planteja l'accés limitat i amb abonament per evitar aglomeracions. També s'incrementarà el nombre de treballadors municipal per controlar i netejar constantment la zona. Una despesa que des de l'ajuntament diuen que cal assumir per adaptar-se a poc a poc a aquesta nova normalitat.

Aitona treballa aquesta setmana en la posada a punt de les piscines municipals. Volen obrir a principis de juny i ara treballen en com fer-ho. Estudien com aplicar correctament les mesures de seguretat prioritzant la neteja i el control. Per exemple, es plantegen començar amb l'horari reduït a més de amb els vestidors tancats, amb la meitat de les dutxes exteriors en funcionament per garantir la seva desinfecció i amb l'espai delimitat. Per això controlaran l'accés i faran signar un document de conformitat als usuaris.

DECLA ROSA PUJOL, ALCALDESSA AITONA

Per evitar aglomeracions, des de l'ajuntament valoren prohibir l'entrada a qualsevol persona que no disposi d'abonament, és a dir, que no estigui empadronada o gaudeixi d'una segona residència a la zona. Una mesura encara per perfilar i que s'adaptarà al flux de gent.

DECLA ROSA PUJOL, ALCALDESSA D'AITONA

Amb els canvis de protocol augmentarà el personal municipal que vetllarà per la desinfecció de les zones comuns i l'entrada al recinte. Una despesa que des de l'ajuntament demanen que es cobreixi amb el superàvit municipal.

Núria Sirvent