Aitona posarà ordre a la numeració dels carrers i edificis del municipi

02/10/2019

L’actuació permetrà resoldre els problemes derivats del desordre numèric que presenten actualment la gran majoria d’habitatges i solars d’Aitona

Al llarg de les pròximes setmanes, l’Ajuntament d’Aitona és previst que comenci a executar arreu del municipi un projecte d’actualització i ordenació de la numeració dels carrers, edificis i habitatges de la vila.

Aquesta actuació té com a objectiu resoldre els problemes derivats del desordre numèric que presenten actualment la gran majoria d’edificis i solars del poble, i que generen confusions i errors en la confecció i execució del padró municipal, en el cadastre, en els registres, en l’enviament i recepció de correspondència a particulars, o en l’atenció en casos d’urgència o d’emergències mèdiques, entre d’altres.

L’execució d’aquest projecte es durà a terme un cop finalitzats, durant els mesos d’estiu, els treballs de revisió de la numeració i nomenclatura dels carrers duts a terme per personal contractat pel consistori.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, agraeix la comprensió i la col·laboració dels veïns i veïnes en el desplegament d’aquesta actuació i avança que “som conscients de les molèsties i confusions inicials que pot generar una actuació com aquesta. Però aquesta actualització de la numeració dels nostres carrers és imprescindible per a garantir una prestació òptima dels serveis que s’ofereixen a tota la nostra població”. 

En aquest sentit, tots aquells veïns i veïnes que requereixin de més informació, poden posar-se en contacte directament amb les oficines municipals; on personal del consistori atendrà tots els seus possibles dubtes i/o reclamacions.

Infolleida