Aitona i Soses arranquen la seua setmana de festes majors

01/09/2022

Les campanes i els petards van anunciar ahir l’inici de la festa major en honor a sant Antolí a Aitona. Una celebració amb un programa carregat d’activitats per a tots els públics que s’allargaran fins diumenge. Després d’un primer dia en què la sardinada popular va ser el plat fort de la nit, Aitona arranca avui a les 11.30 amb una cercavila que recorrerà des de l’ajuntament fins al pavelló poliesportiu.

A les 12.00 tindrà lloc la proclamació de les pubilles i hereus en un acte presentat per la periodista de Lleida TV Mariví Chacón. A la tarda, a les 19.00 hores de la tarda, estan previstes activitats com l’espectacle infantil Rum Rum, trasto karts de la companyia Xip Xap, i el sopar de joves a les 22.30. D’altra banda, Soses arranca aquesta nit les seues festes amb el primer correbars, entre les 21.00 i les 23.00, i el concurs de decoració de penyes a partir de les 23.00.

Les activitats seguiran durant la setmana amb concerts i concursos fins que la processó en honor a sant Llorenç (11.30 hores) i el castell de focs artificials, a les 22.00, marcaran el final de festa dilluns vinent.

SEGRE.COM