Aitona arranja els accessos a l’ermita de Sant Joan de Carratalà i hi habilita un nou pàrquing

07/11/2018

L’Ajuntament d'Aitona ha iniciat recentment tasques d’arranjament dels accessos a l’ermita de Sant Joan de Carratalà per tal de millorar la mobilitat en aquest espai; un dels actius patrimonials de referència del municipi amb més visites al llarg de l’any. Per tot plegat, es pavimentarà el camí amb reg asfàltic i es millorarà el vial d’accés a la Cova del Pare Palau, al final del qual s’hi habilitarà una zona de pàrquing.

L’actuació, a més, anirà acompanyada de l’habilitació de nous senyals turístics a la zona en el marc del projecte de senyalització del municipi endegat pel consistori, que té com a objectiu identificar llocs i rutes d’interès per al potencial visitant del poble. Així, s’instal·larà senyalització turística mitjançant senyalètica específica i senyalètica de caràcter més general que identifiquin l’ermita de Sant Joan de Carratalà i la Cova del Pare Palau, i la senyalització d’aparcament al llarg del traçat.

Els treballs, amb un cost aproximat de 35.000€, estan subvencionats per la Diputació de Lleida a través del projecte FEDER ‘Ponent Actiu’.
InfoLleida