Aitona acull la gala de lliurament de premis del Campionat Provincial de Motociclisme

19/02/2020

Si fa pocs dies Aitona era epicentre del motor català acollint la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial 2020, avui dissabte el Pavelló Municipal d’Aitona ha estat seu de la gala anual que premia els millors pilots del Campionat Provincial de Motociclisme en les seves diferents categories.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona i diputada a la Diputació de Lleida, ha agraït a la Federació Catalana de Motociclisme “acostar aquest acte tan simbòlic al nostre poble, una vila que ha estat, és i serà terra de motor”. Igualment, Pujol, ha afirmat ser “un orgull poder acollir a casa nostra grans pilots i a futures promeses del motor que avui rebran un més que merescut reconeixement al seu treball i talent”.

En la gala, que ha inclòs el protocol·lari lliurament de premis, la projecció d’un vídeo resum de la temporada 2019 i un refrigeri com a punt final, també hi han pres part el vicepresident quart de la Diputació, Ferran Accensi, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep M. Mañé, i el president territorial de la Federació, Manel Sirera.

En el seu parlament, l’alcaldessa d’Aitona també ha senyalat “el treball diari dels moto clubs per erigir les terres de Lleida en un territori referent arreu de Catalunya” i, en concret, ha remarcat la tasca del Moto Club Segre, que enguany compleix el seu 50è aniversari, i del Moto Club Aitona, artífex d’haver pogut acollir la prova del Campionat d’Espanya aquest febrer.

Infolleida