Aitona acull aquest cap de setmana la sisena i última prova del Campionat d’Espanya de trial

11/11/2021

La competició se celebrarà diumenge 14 de novembre i està organitzada pel Moto Club Aitona amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament.

Després de l’èxit organitzatiu, de públic i de convocatòria assolit a finals del passat mes de gener del 2020, enguany Aitona repeteix com a seu d’una de les proves del Campionat d’Espanya de trial; una de la màximes competicions de motor a l’Estat i que temporada rere temporada aplega als millors pilots del món de la disciplina.

La prova està prevista per aquest diumenge 14 de novembre i per segona edició consecutiva estarà organitzada pel Moto Club Aitona. El que representa un nou reconeixement a aquesta entitat aitonenca per l’excel·lent tasca de promoció del motociclisme i del trial que duu a terme arreu del territori al llarg dels darrers anys i que ja li va valer el títol de millor associació organitzadora de proves des del 2015.

En aquesta competició -la sisena i última del circuit- es decidiran els campions de les categories convocades: TR1, TR2, TR3, TR4, júnior, cadet i cadet 125; i hi prendran part pilots de talla i reconeixement mundials com Adam Raga, Jaime Busto, Miquel Gelabert o Gabriel Marcelí.

Dissabte 13 de novembre tindran lloc els entrenaments i la visita a les 12 zones distribuïdes per diferents punts del municipi -11 zones naturals i una indoor, accessibles totes elles al públic general-; i la competició arrencarà de forma oficial l’endemà diumenge a primera hora del matí.  A la cita hi ha convocats 92 pilots i l’entrega de premis es farà a partir de les 16 h a la zona esportiva amb l’assistència destacada de Lourdes Ravetllat, cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida.

Infolleida