Adoptats els tres gossets que van ser rescatats a Almenar d'una mort segura, abandonats al fons d'un pou

15/08/2020

Els tres gossets que van ser abandonats en un pou de la Bassanova d'Almenar fa tres setmanes, condemnats a una mort segura, fet del que ja va informar ElSegriàTV, han estat adoptats per diferents famílies, informa l'Associació Animalista d'Almenar.
"Aquests 3 peludets van ser recollits per una parella que van veure i sentir els gossets en un forat, havien estat col·locats allà perquè sols no hi podien arribar, i la mare tampoc els hagués deixat allà i mai va acudir.
Estaven bastant famelics i amb puces, però amb els dies, van anar guanyant pes i millorant amb nosaltres. Finalment, cadascun d'ells ha trobat una familia on creixeran i seran feliços, però això no treu, que ens en oblidem de la deixadesa que encara hi ha a les zones rurals, i la falta de sensiblitat per els animals.
Quan decideixis no esterilitzar, pensa en les conseqüències que això comporta i que la feina que no fas tu, la fan uns altres a cost 0, però que és inmensament injust per els voluntaris que ens dediquem a això i sobretot, per els peluts."

Infolleida