A finals del mes de gener començaran les obres de reforma d’un nou tram del carrer Pare Palau d'Aitona

13/11/2019

Els treballs es duran a terme en el tram entre el carrer Molí i el carrer Major i permetran millorar les infraestructures i instal•lacions de serveis d’aquest vial

Amb l’objectiu d’oferir i garantir als ciutadans d’Aitona un estat òptim i segur de la via pública i de seguir fent una posada a punt dels carrers més antics i amb més deficiències del municipi, l’Ajuntament durà a terme a principis de l’any 2020 nous treballs d’arranjament al carrer Pare Palau. L’equip de govern, per tal d’oferir als veïns i veïnes de la zona la màxima informació possible i poder resoldre dubtes, va organitzar una reunió a principis del mes de novembre on es van donar tots els detalls de l’actuació.

El mal estat del carrer Pare Palau i el trànsit rodat de vehicles, concretament en el tram entre els carrers Molí i Major, afavoreixen que es produeixin sots en el paviment i filtracions d’aigua que malmeten el vial. Per tot plegat, les obres consistiran en la reforma integral d’aquest vial, tot millorant les infraestructures existents i les instal·lacions dels serveis d’aigua i de clavegueram.

Els treballs, amb un pressupost de 150.000€, es duran a terme en una superfície d’actuació de 1.365 m2. Inicialment s’executaran treballs d’enderroc, demolició de paviments i vorada, exclamació i moviments de terres i replanteig de la nova definició viària. I posteriorment es farà la nova pavimentació dels vials i les voreres, s’instal·larà una nova xarxa d’abastament d’aigua, s’implantarà una nova xarxa de sanejament, i s’establiran noves connexions de tots els serveis a les diferents escomeses.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que aquesta actuació, que se suma a les obres dutes a terme en una primera part del carrer Pare Palau, al carrer Sèquia i al carrer Portal, “ens permetrà millorar la seguretat, la mobilitat i la comoditat per una de les principals vies d’accés a l’Ajuntament i al casc antic del municipi”.

Infolleida