700 participants a la cursa de la Serra de Puigverd de Lleida, amb Antoni Carulla i Rosamari Carulla com a guanyadors 

03/02/2020

Sergi Bernaus i Antonia Argilés han estat els triomfadors en la distància curta d’una jornada que era puntuable per a la Lliga Ponent

La Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida ha celebrat avui amb èxit la seva 12a edició, una jornada esportiva que estava emmarcada dins la Lliga Ponent i que ha aplegat en conjunt 7oo participants. Antoni Carulla i Rosamari Carulla han estat els guanyadors de la distància llarga, mentre que Sergi Bernaus i Antonia Argilés s’han imposat en la curta.

Organitzada per l’Associació Esportiva Cultural (AEC) Puigverd de Lleida amb el suport de l’Ajuntament, la cita oferia curses de 6,5 i 10 kilòmetres, així com una caminada de 10 -que ha anat en sentit invers que les curses- i curses infantils.

La prova llarga s’ha desenvolupat pels voltants del parc de Mas de Melons, amb una pujada de 80 metres en un tram d’1,5 kilòmetres considerat el més exigent del recorregut. El trajecte era en una 60 per centre sobre terra i la resta sobre asfalt. En homes, Antoni Carulla (Runners Balaguer) ha estat el més ràpid amb una marca de 35.37, entrant pel davant d’Alejandro Renales (Clos Pons Thai Runners) i Javier Mora (Mandril Team), que s’han disputat el segon lloc i han entrat separats per només 1 segon (37.56 per Renales i 37.37 per Mora). En dones, Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) ha demostrat que segueix en forma en imposar-se amb un temps de 40.13, seguida de Fina Bosch (Llimasoles), segona amb 43.32, i de Gemma Bonjorn (CA Aitona), tercera amb 43.41.

Pel que fa a la cursa curta, era molt plana, amb un recorregut pels camins del terme, amb menció especial per a la banqueta del Canal d’Urgell. En l’apartat masculí, triomf clar de Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners) amb un registre de 24.43, seguit d’Álvaro López (L’Hospitalet Atlètic), segon amb 25.16, i de Jorge Morillas (Clos Pons Thai Runners), tercer amb 25.20. En el capítol femení, Antonia Argilés, vigent campiona de la Lliga Ponent, ha donat el doblet al Clos Pons Thai Runners en imposar-se amb un crono de 29.25 pel davant de Laura Pallejà (Esports Truga), segona amb 32.04, i de la independent Geovanina Mihaes, tercera amb 32.08.

Tots els participants han rebut esmorzar i una bossa amb obsequis, i tots els finishers han estat obsequiats amb un folre polar de la marca Roly. Hi ha hagut zona habilitada de pàrquing, servei de guarda-roba i dutxes.

Infolleida