700 corredors a la Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida

03/02/2019

Puigverd de Lleida ha viscut aquest diumenge una gran festa esportiva i familiar amb motiu de la Cursa de La Serra, puntuable per a la Lliga Ponent i que ha aplegat 700 participants entre totes les propostes de la que era la seva 11a edició. Antoni Carulla i Anna Artal han estat els guanyadors de la prova llarga, mentre que Albert Ibars i Mònica Martínez han guanyat a la curta.

La jornada estava organitzada per l'Associació Esportiva i Cultural Puigverd de Lleida amb la col·laboració de l'Ajuntament. La cursa curta era molt plana i transitava pels camins propers a Puigverd, en especial per la banqueta del canal d'Urgell, mentre que la llarga compartia part del recorregut curt i pujava un desnivell de 80 metres per ascendir fins al cap de la serra, tocant al parc de Mas de Melons, un indret que permet gaudir de les vistes de Lleida, el Prepirineu i el Pirineu. Els trajectes eren en un 30% d’asfalt i la resta per camins de terra.

Les dos curses han aplegat 400 participants, el màxim establert per l’organització, que també ha programat una caminada que anava en sentit invers que les curses, els participants de la qual (200) han rebut com a obsequis una braga esportiva o coll, la bossa del caminaire i esmorzar de brasa. El programa s’ha tancat amb curses infantils al camp de futbol, amb medalla i bossa de regals i esmorzar per al centenar de participants. Els corredors de les curses han estat obsequiats amb una dessuadora Trangoworld, a més d’avituallaments, un esmorzar de brasa consistent en un entrepà de llonganissa, beure i fruita de Lleida, i la bossa del corredor.

La jornada ha comptat amb el suport d’un centenar de voluntaris i amb la col·laboració de diferents entitats de Puigverd de Lleida. Cal destacar, a més, la participació a la cursa de més de 40 atletes del poble.

InfoLleida