57.000 € per a aturats, autònoms i comerços afectats per la Covid-19 a Torrefarrera

10/07/2020

Publicat avui en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, és una part de les mesures del Pla de suport social i econòmic de la localitat.

Avui, 10 de juliol, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Lleida l’aprovació d’una part de les mesures extraordinàries de suport a persones aturades o autònoms afectades laboralment a conseqüència de la crisi de la Covid-19. La dotació econòmica per a aquests ajuts ascendeix a 57.000 euros i forma part de les mesures recollides en el Pla de suport social i econòmic que l’Ajuntament de Torrefarrera va presentar el passat mes de maig.

Concretament, la subvenció de suport social a famílies afectades laboralment per la Covid-19 és de 15.000 € i va dirigida a famílies amb almenys un fill/a menor i els dos progenitors en atur (o un si és l’únic/a que treballa) o a famílies monoparentals en atur amb almenys un filla/a a càrrec. En tots dos casos l’ajuda serà de 300 €.

Aquestes mesures també es destinen a assegurar ingressos mínims a treballadors autònoms que han hagut de tancar el comerç local (16.000 €), els quals rebran 400 €, i als que han cessat l’activitat (26.000 €), els quals rebran 200 €, com a resultat de l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària actual.

La sol·licitud s’ha de formalitzar emplenant un model normalitzat de petició degudament signat per l’autònom persona física i s’ha de presentar al registre general de l’Ajuntament de Torrefarrera. El termini per presentar la sol·licitud és d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquestes ajudes al BOP, en aquest cas a partir de dilluns, 13 de juliol. Al número 132 del BOP, amb número de registre 4091, s’hi contemplen tots els requisits, procediments i aspectes legals, així com el formulari a emplenar.

Més informació a:
- Web de l'Ajuntament: http://ow.ly/lord50AuQzF
- BOP: http://ow.ly/l7wc50AuQzE


Infolleida