35 expositors participen a la 3a edició de ‘Menja’t Soses’

15/10/2022

La majoria petits productors del sector primari del territori, melmelades, embotits, formatges, roba i altres productes quilòmetre 0

Soses ha celebrat avui la tercera edició de la fira ‘Menja’t Soses – Sabors de Ponent’, una mostra de productes artesanals de Ponent creada per donar visibilitat i promocionar a tots aquells productors del sector primari del territori que volen donar a conèixer els seus productes. Un total de 35 expositors de diferents productes de proximitat han participat en la mostra d’enguany que durarà tot el dia a la plaça de l’Ajuntament i la plaça Santiago Miret, i que finalitzarà al vespre amb un sopar de tapes i un concert a càrrec del grup de rock ‘Ingerts’.

 

Formatges, melmelades, oli, vi, tot tipus d’embotits i formatges són alguns dels productes quilòmetre 0 que s’ofereixen a la mostra d’enguany. Sandra Marco, alcaldessa de Soses, explica que d’aquesta manera, els productors és donen a conèixer i presenten als visitats els seus productes artesanals. “Menja’t Soses’ és una gran oportunitat per donar a conèixer els productes km0 els quals són clau per a la reconstrucció social i sostenible dels pobles, perquè ens identifiquen i ens defineixen i a la vegada mostren el caràcter d’aquestes terres”, diu Marco.

 

A més, durant tot el dia els assistents han pogut gaudir de les tradicionals paradetes, exposicions, tasts i maridatges oferts per artesans d'un ampli ventall de productes com formatge, mel, xocolata, melmelades, vi i cervesa. “També hi ha hagut tallers per totes les edats i inflables per als mes petits”, diu l’alcaldessa. La festa finalitzarà per la tarda amb la participació dels protagonistes de la pel·lícula Alcarràs, els quals es passejaran per la fira i també duran a terme l’acte de cloenda.

 

La mostra ‘Menja’t Soses – Sabors de Ponent’ és gratuïta, oberta a tots els públics.

Infolleida