32a Setmana Cultural de Torrefarrera, del 26 d’abril al 5 de maig

25/04/2019

L'Ajuntament de Torrefarrera endega demà divendres, 26 d'abril, el programa d’actes de la 32a Setmana Cultural que s'estendrà fins al pròxim 5 de maig, amb una vintena d'actes i activitats per a tots els públics, entre els quals destaquen el teatre i la música, exposicions, xerrades de salut i contacontes, entre altres.

Demà divendres, a les 19.30 hores, la Sala Social de l’Ajuntament acollirà l’obra de teatre “Ludere”, a càrrec de la companyia CIA Inhabitants, que ofereix una visió adulta del conte de la caputxeta vermella, adreçada al públic juvenil i adult. L’obra parla del tracte a la dona i de com els llops existeixen realment, barrejant la fantasia amb la realitat de la societat en què vivim.

Dissabte, 27 d’abril a les 17 hores, el grup d’animació de carrer Vintage Brothers del Circ Los oferirà un espectacle de circ clàssic i familiar, per a tots els públics, a la plaça l’Amistat. I a les 19 hores, tindrà lloc el concert del Petit Cor Cantàtor de Torrefarrera i la Coral Verge de l’Assumpció d’Albesa, a l’Església Parroquial.

Dimarts, 30 d’abril a les 18.30 hores, s’inaugurarà a la Sala Perelló l’exposició “Ànima”, amb un recull d’imatges artístiques de l’essència de la natura, a càrrec de l’artista visual Alba Pifarré.

També dimarts, a les 19.30 hores, tindrà lloc a la Sala Social la xerrada “Consciència d’unitat”, a càrrec de la psicòloga clínica Marta Aguilera.

Enguany, l’esport tindrà també un paper important dins la Setmana Cultural amb la celebració, l’1 de maig al matí, de la 7a Cursa Popular de Torrefarrera, així com la Jornada de Futbol Femení que també es farà dimecres al Complex Esportiu de Torrefarrera.

Fins al dia 5 de maig, s’organitzaran a la localitat una vintena d’activitats. Més informació de la 32a Setmana Cultural de Torrefarrera al web municipal:

http://www.torrefarrera.cat/ca/noticies/32a-setmana-cultural-torrefarrera

Infolleida