249 nens i nenes al 1r torn de les Estades d'Alpicat

10/07/2019

El primer torn de la quinzena edició de les Estades de Lleure d’Alpicat ja encara la recta final. L’activitat va rebre aquest dimarts la visita de l’alcalde, Joan Gilart, i es va fer la foto oficial amb tots els participants.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat, les Estades de Lleure repeteixen format i ofereixen dos torns. El primer és el que es va iniciar el dilluns 1 de juliol, compta amb 249 participants que estan dirigits per 49 monitors i voluntaris. Aquest primer torn acabarà aquest divendres, dia 12, i donarà pas al segon torn, que es farà del 15 al 26 de juliol i que comptarà amb 215 participants i 42 monitors.

Les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes i any rere any apleguen nombrosos infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 15 anys.

El programa inclou els esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...) i també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació o piragüisme. També hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i en altres instal·lacions de fora del municipi. En el cas del futbol, les Estades han servit per estrenar la nova gespa del camp municipal, que ha estat canviada recentment.

InfoLleida