19 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2

27/03/2020

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i una persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2.

 

També confirma 19 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 14 casos positius nous.

 

Actualment, 164 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

·       111 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 80 dels quals estan estables a planta i 31 es troben a l’UCI

·       29 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI

·       24 persones estan ingressades en centres privats

 

En les últimes hores ha estat donada d’alta una persona que estava ingressada en un centre hospitalari privat. Les altes acumulades a la RS Lleida a data d’avui són 17. 

 

Actualment, 42 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

·       19 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta

·       15 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta

·       4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta

·       4 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

 

En les últimes hores ha estat donada d’alta una persona que es trobava ingressada a l’Espitau Val d’Aran. Les altes acumulades a la RS Alt Pirineu i Aran a data d’avui són 9.

Infolleida