Desmantellen plantacions de marihuana a Torrebesses i Artesa de Lleida

12/04/2024

En operacions dels Mossos i la Policia Nacional en sengles naus, amb almenys quatre persones detingudes, van ser decomissades més de 1.500 plantes

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han portat a terme entre dimecres i ahir dijous dos batudes antidroga a la comarca del Segrià, segons avança Albert Guerrero a SEGRE. Els operatius policials van tenir lloc a Torrebesses i Artesa de Lleida i s’han saldat amb la detenció d’almenys quatre persones i el decomís de més de 1.500 plantes de marihuana. Es tracta de dos investigacions independents entre si i en què es van desmantellar dos sofisticades plantacions indoor. Els individus van ser arrestats pels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. 

Els Mossos d’Esquadra van portar a terme l’escorcoll aquest dimecres en un immoble de Torrebesses i van detenir dos homes de nacionalitat albanesa i van decomissar més de 500 plantes. Va ser una operació que va dur a terme la Unitat Territorial d’Investigació (UTI). Per la seua banda, la Policia Nacional va executar un operatiu a primera hora del matí d’ahir en una finca situada a la partida Manlleu d’Artesa de Lleida. Van arrestar dos dels responsables i van decomissar unes 1.000 plantes i el material per facilitar el cultiu com focus i ventiladors. En tots dos casos, la llum estava punxada. Feia diversos mesos que els investigadors feien seguiments i sospiten que formen part de xarxes internacionals.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida