El nou cementiri i un canvi en el sistema d'enllumenat, els principals objectius d'Alcarràs pel 2018

03/01/2018

El consistori també treballa en la construcció d'una rotonda a l' entrada del poble, la reducció del deute i la millora de la xarxa de carreteres i camins

Alcarràs encara un 2018 ple de reptes amb l’objectiu de tirar endavant noves infraestructures i millorar equipaments municipals com la xarxa de camins o l’enllumenat.

Una de les principals actuacions serà la rotonda que es farà en la confluència de la Nacional 2 i la carretera L-800 a l’entrada del poble, una obra que el municipi ha reclamat durant anys per tal de millorar la seguretat viària.

A nivell d’infraestructures, el consistori espera poder començar ben aviat la construcció del nou cementiri.

Un altre dels projectes que es postulen pel 2018 és el canvi d’enllumenat de la vía pública. A l’espera d’un fons FEDER que permeti la viabilitat econòmica del projecte, l’Ajuntament vol implantar la tecnologia LED, ja que suposa un estalvi energètic important i implica més durabilitat i menys costos de manteniment.

Més enllà d’aquests grans projectes l’Ajuntament es fixa el repte de seguir reduïnt les xifres de deute com ve fent en els últims anys.

Joan Llompart