Massa càstig per l'Alpicat

13/01/2018

L'Andorra es va emportar els 3 punts al remontar un 1-0 en un duel igualat

Derrota del Club Atlètic Alpicat davant l’Andorra en un partit en què els rojos van merèixer més premi.

El xoc va començar amb dos equips sobris i ben plantats al terreny de joc. Passats uns primers minuts d’igualtat, els locals van començar a xafar àrea i d’un mal refús de la defensa andorrana en va sortir una assistència perfecta perquè Pampli posés per davant als seus.

L’alegria però no va durar massa, tan sols 5 minuts després del gol una greu badada de Joel Domínguez regalava en safata el gol de l’empat a Cristian Martínez. El botxí de l’Alpicat apareixeria de nou en un serveri de falta, lliure de marca, per fer l’1 a 2.

Juanjo Serrano va provar sort amb una jugada individual marca de la casa, però no era el dia de l’Alpicat, que va fregar el desastre abans del descans. Joel no va estar encertat al calcular el bot d’un xut llunyà, i Ricard Hernández va donar un últim ensurt al guanyar la partida a la defensa alpicatina en un còrner.

Ja a la represa, Jesús Rubio, va fer estirar a Joel per impedir el 3r gol andorrà.

Als minuts finals l’Alpicat va gaudir de bones oportunitats. Traguany no va poder rematar una pilota a l’àrea petita, les genialitats de Juanjo no donaven resultat, i la sort girava l’esquena als del Segrià.

La derrota deixa a l’Alpicat a la zona mitja de la taula amb 23 punts. El proper partit serà dissabte que ve a casa, davant l’Igualada.