Derrota roig-i-negra en l'afegit

07/01/2018

L'EFAC perd contra un rival directe en la lluita per l'ascens

L'EFAC Almacelles s'allunya de les primeres posicions al perdre per 2-1 contra el Sants, un rival directe en la lluita per l'ascens. Els homes de Pablo Petreñas arribaven al partit amb 7 baixes, això però no va impedir que els del Segrià sortissin a buscar la victòria. Tot i disposar d'ocasions, els roig-i-negres van marxar al descans amb 0-0 al marcador. A la represa els locals es van avançar al minut 64 amb un gol de Sumarroca. Els visitants van trobar el gol de l'empat quan restaven 10 minuts de joc. Jorge Berbegal rematava al fons de la xarxa un servei de falta de Roger Canadell per posar l'1 a 1. En l'últim minut del temps de descompte Alberto va donar el gol de la victòria al Sants.

Amb aquesta derrota, l'EFAC s'allunya a 3 punts de la zona de promoció d'ascens. En el proper partit de lliga, els roig-i-negres s'enfrontaran al FC Borges en el derbi lleidatà de la jornada.