Alpicat presenta la 12ª edició del Duatló Popular

22/12/2017

La cursa es celebrarà el 21 de gener i ja ha obert inscripcions

El Duatló Popular d'Alpicat ja ha obert inscripcions de cara a la seva 12a edició, que se celebrarà el diumenge 21 de gener mantenint l’aposta per l’esport familiar. 

L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, del regidor d’Esports, Albert Costa, i de la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell, que es van mostrar optimistes amb la possibilitat que la cita torni a superar els 400 inscrits i fins i tot es pugui acostar al mig miler.

El Parc del Graó tornarà a ser el centre neuràlgic del Duatló, que proposarà dos circuits: l’anomenat 2 arrancarà a les 10 del matí i constarà de 6 kilòmetres de cursa atlètica i 14 de BTT, mentre que el circuit 1 es posarà en marxa a les 11 hores i comptarà amb 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT.

La prova serà l’acte central de la Festa de l’Esport, que inclou tota mena d’activitats esportives i lúdiques per a tota la família, tot plegat sota l’organització de l’Ajuntament i en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, que se celebrarà els dies 20 i 21 de gener.

 

InfoLleida