Llum verda a la licitació de la tercera fase del camí entre la LP7041 i el camí de Maials

09/01/2018

L’Ajuntament de la Granja d’Escarp, ha aprovat el procediment de contractació per a l’execució e la tercera Fase del camí de connexió entre la LP7041 i el camí de Maials.

Aquesta és la inversió més important, prevista al pressupost municipal per a l’any 2018, i també la més gran dels últims anys, revertint així, la dinàmica de contenció pressupostària que havia caracteritzat els últims pressupostos municipals. AMb la col·laboració de la Diputació de Lleida, que subvenciona l’actuació, l’Ajuntament de la Granja d’Escarp podrà encarar un obra que permetrà la connexió entre el camí de Maials i la part urbana del projecte. Les obres tenen una durada prevista de tres mesos i la intenció de l’Ajuntament és acabar l’actuació abans del començament de la temporada agrícola.

Un cop acabat, aquesta via suposarà una sortida directa per a tota la producció agrària del municipi, sense necessitat de passar pel centre urà. El pressupost total de l’actuació amb IVA inclòs és de 207.023,05€, i el procediment de contractació, que es tramita per via urgen, permet presentar ofertes fins el proper 23 de gener.

Infolleida