L'Alpicat suma un punt davant la Rapitenca

10/09/2017

Els de Jordi López sumen 4 punts en les 2 primeres jornades de lliga

Alpicat i Rapitenca es van repartir els punts en un duel igualat, amb moltes ocasions, i marcat pel fort vent que bufava a l’estadi.

Els locals van sortir millor al terreny de joc i ben aviat van posar a prova la porteria rival amb un remat a l’exterior del pal. A mesura que passaven els minuts, la rapitenca va anar guanyant terreny i generant perill, tot i que l’Alpicat continuava trobant espais per contraatacar.

Tot i el primer avís alpicatí, als 15 minuts de la represa, Cristian Díaz va aprofitar un embolic a l’àrea per avançar als visitants.

Tot eren males notícies per l’Alpicat que veia com en 5 minuts la Rapitenca disposava de dos ocasions més que acavaben estavellant-se a la fusta.

Per si era poc, vent en contra i sol de cara.

Precisament el sol va fer la guitza a les càmares en el moment de la reacció alpicatina. Jordi Fabregat empatava en un còrner a falta de 10 minuts pel final del partit.

Amb el partit obert, tots dos equips van tenir ocasions per endur-se la victòria; la rapitenca va enviar un xut al travesser i l’alpicat no va poder culminar una jugada entre línies.

Amb aquest empat l’Alpicat suma 4 punts en les 2primeres jornades de Lliga. El proper partit, diumenge a Sant Ildefons.

Joan Llompart