Alcarràs impulsa la marca “Mandongo” per promocionar el consum de la carn de porc

15/01/2018

“Mandongo Alcarràs” serà a partir d’aquest dijous, coincidint amb la Festa del Porc, la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc, un actiu molt important per a l’economia de la vila.

Coincidint amb la Festa del Porc, que se celebrarà aquest dijous a Alcarràs, el municipi impulsarà la marca “Mandongo Alcarràs” per promocionar el consum de la carn de porc. A la festa, es repartiran uns 4.500 entrepans de carn de porc com a tret de sortida de la presentació d’aquesta nova denominació, que vol també posar l’èmfasi en una tradició que ha previscut al llarg del temps, que no és altra que la de “fer el mandongo”.

La nova firma, que tindrà la seva projecció en forma també de logotip, inclou un calendari d’actes durant tot l’any que inclouen: tastos de carn de porc durant l’abril, ensenyar a les escoles què és el mandongo amb tallers pràctics, jornades professionals per parlar d’aquest sector -un actiu important per a l’economia d’Alcarràs-, col·laboració de les carnisseries del municipi en l’elaboració dels tastos i les tradicionals festes de “les matances del porc”.

Infolleida